Kunne du tenke deg å handle alt på et sted. Nå har vi også knotter og håndtak som dekker et bredt spekter av stil arter og smaker. Vi har hundrevis av knotter og håndtak i forskjellige type metall, lær, porselen med mer.

Vi skal tilby nær sagt alt du trenger til bygging av møbler og innredninger. Knotter og håndtak er en viktig del av dette, derfor har vi nå investert i veldig stort utvalg av knotter og håndtak. Vi har valgt en kvalitets leverandør som tilbyr et bredt spekter av stilarter som kan dekke de fleste smaker. Vi har knotter og håndtak som er moderne, retro og klassiske. I tillegg så tilbyr vi knotter og håndtak av forskjellige material og farger. Vi kan nevne materialer som lær, sink, stål, krom, messing, porselen, etc.

Når vi har et så stort utvalg så blir det også et bredt pris spekter. Hos så finner du knotter og håndtak fra ca. 20kr til 600kr pr stk. Uansett om du liker en av de rimeligere variantene så kan du være sikker på at det er av høy kvalitet. furnipart leverer kun produkter av meget høy kvalitet. Det finner du ut så raskt du tar og føler på produktet. Produktene skal være like fine og velgjorte på inn- og baksiden som den synlige side.

Ta en titt på utvalget vårt og kanskje finner du noe du liker. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar