Har du en IKEA PAX stamme? Vi har mange designer fronter til IKEA PAX stammer. Vi produserer våre egne design fronter og henter inspirasjon fra hele verden.

Hos oss kan du velge mellom flere typer moderne fronter. Vår bestselger heter Linoleum Black og grunnen til navnet er relativt selv forklarende. Fronten er laget av svart Valchromat og møbel linoleum fra Forbo. Denne kombinasjonen gjør at vi kan lage frontene med forskjellige typer innfreste grep. Valchromat er skikkelig i vinden om dagen og ekstremt populært blant designere. Møbel linoleum gjør at frontene får en dempet og lun følelse. Velg mellom en rekke moderne og matte farger som gjør ditt skap til noe du ønsker å vise frem.

Ønsker du en annen type front som er spesiell så kanskje du ønsker Linoleum X? Denne fronten er laget av bjerk kryssfiner som er kledd med møbel linoleum. Ved å bruke kryssfiner så får du et unikt uttrykk siden du ser sandwich konstruksjonen i kantene. Kombiner dette med dekksider av kryssfiner så gjør alle stipene at du får et ultra kult skap.

Siden vi lager våre egne fronter så kan vi lage de på akkurat den høyden du ønsker. Ønsker du at fronten skal dekke sokkelen så gjør vi det. Har du rom over skapet så kan vi lage frontene høyere også. Ønsker du lys grå Valchromat i stedet for svart, så gjør vi det også. Bare fantasien setter en stopper for hvordan dine fronter kan ende opp til slutt. Har du ikke en IKEA PAX stamme så gjør ikke det noe heller. Vi tilpasser oss det skapet du har. Klikk her for å se hele vårt sortiment.

Send oss en forespørsel om du ikke finner akkurat det du ønsker.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar