Ønsker du å forvandle ditt IKEA Bestå skap til noe helt unikt? Bytt eller kjøp helt nye håndlagde designer fronter og skap ditt helt unike skap. Midt i Oslo produserer vi fronter til blant annet IKEA Bestå skap. Vi har kanskje det største utvalget av designer fronter.

Fler og fler av oss ønsker å sette vårt personlige preg på våre møbler. En måte å gjøre dette på er å bytte fronter. Vi har spesialisert oss på blant annet å lage fronter som vi kan tilpasse alle typer skap. IKEA Bestå er et meget populært skap og med våre fronter så kan du få noe helt spesielt. Vi har vårt verksted midt i Oslo og der produserer vi helt unike fronter. Du kan velge mellom en rekke standard fronter eller du kan velge å designe noe selv.

Ønsker du for eksempel å benytte rød Valchromat i stedet for svart så fikser vi det. Kunne du tenke deg gulv linoleum i stedet for møbel linoleum så fikser vi også det. Vi hadde en kunde som ønsket seg fronten RAW men med en 45 graders kant opp og nede. Så vi fikset det for han. Om du har en front design du ønsker, ta kontakt med oss og vi ser om vi kan hjelpe deg med dette.

Vi har i tillegg et ganske enormt utvalg av knotter og håndtak som også bidrar til å gjøre ditt skap helt unikt. Har du ikke IKEA Bestå skap så gjør ikke det noe. Vi tilpasser våre fronter til alle typer skap. Det kan være seg garderobe, kjøkken, baderom eller en tv seksjon så er det stor sjanse for at vi har det du trenger. Ikke la fantasien sette en stopper for å få akkurat det du ønsker deg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar