Har du et eldre IKEA faktum kjøkken du ønsker å oppgradere? Hvorfor ikke kjøpe fronter direkte fra produsent? Vi produserer våre fronter fra vårt verksted midt i Oslo. Du kan velge om du kjøper direkte fra vår nettside eller kommer innom vårt showroom.

Ofte så er stammene på kjøkkenene i god stand og det er ingen grunn til å skifte dem ut. Det er frontene og benkeplaten som får gjennomgå og bør byttes ut i ny og ne. Hos oss kan du kjøpe designer fronter til hyggelige priser. Du arbeider direkte med produsenten så du får akkurat det du ønsker.

Hos oss kan du velge mellom lakkerte fronter, fronter av Valchromat eller kanskje Valchromat med med linoleum. Vi kan frese inn grep om du ønsker, eller så har vi et stort utvalg av knotter og håndtak om du ønsker det. Kanskje til og med så ønsker du noen nye skap til ditt eksisterende kjøkken, da hjelper vi deg med det.

Vi har investert i moderne utstyr slik at vi kan produsere fronter til lave priser. Samme pris som du må betale i Sverige og Danmark faktisk. I disse landene så har det lenge vært populært å faktisk kjøpe IKEA stammer for å så sette på designer fronter, på denne måten så kan du få helt spesielle kjøkken til en brøkdel av prisen.

Ta en titt her for å se vårt utvalg, samt se priser.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar