Vi produserer IKEA kjøkkenfronter som du vil være stolt av å vise frem til vennene dine. Midt i Oslo så finner du vårt verksted og showroom. Her lager vi blant annet håndlagde kjøkkenfronter.

Hos oss kan du kjøpe frontene direkte i vår nettbutikk eller komme innom vårt showroom. Vi har gjort det veldig enkelt for deg. Du vil kjenne igjen alle størrelsene akkurat som hos IKEA. Våre fronter kommer klargjorte til montering akkurat slik som det ville gjort fra IKEA.

Du kan velge mellom følgende fronter:

Mal selv frontene lages av 19mm MDF som er grunnet og klar til maling. Eneste du må gjøre er å slipe lett over før du maler med fargen du ønsker. Perfekt om du ønsker at kjøkkenet skal være likt som veggene.

Slett frontene er våre eksklusive lakkerte fronter. Du oppgir fargekoden du ønsker og resultatet blir akkurat som på en bil. Du velger også glans selv.

Valchromat er for alle som ønsker siste skrik innen interiørdesign. Designere har forelsket seg i dette materialet siden fargen går helt gjennom. Det gjør at vi enkelt kan lage forskjellige typer håndtak og det ser helt uniformt ut. I tillegg så er dette materialer godkjent i forbindelse med matlaging.

Linoleum fronter er en blanding og gir deg de mest eksklusive frontene vi kan tilby. Blandingen av Valchromat og møbel linoleum gir deg noe helt spesielt. Den matte lune linoleumen gjør at frontene føles meget behagelig ut, både å føle og se på.

I Sverige og Danmark har det vært i flere år og fortsatt er veldig populært å kjøpe stammer fra IKEA og sette på noen helt spesielle fronter. Du får et designer kjøkken til en brøkdel av prisen. Nå trenger du ikke lenger å bestille fra Danmark eller Sverige… Hvorfor gå til en designer butikk når du kan kjøpe direkte fra produsent til så å si samme priser som i nevnte land.

Klikk for å se hele vårt utvalg i vår nye nettbutikk…

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar