Stilrene skyvedører uten sprosser!

enfold skyvedør

Minimalistiske skyvedører med et rent uttrykk

Hva mener vi med minimalistisk uttrykk? Med det mener vi helt slette fronter uten sprosser og aluminium grep. Velger du for eksempel en front av eik så er det kun eik som er synlig. Eller kanskje ønsker du at frontene skal forsvinne så mye som mulig med samme farge som veggene. Du åpner å lukker ved å skyve på kanten av døren da dørene går veldig mykt å behagelig.

Du kan naturlig vis også velge med aluminiums grep for enklere åpning og lukking eller når det ikke er så viktig at skyvedøren skal være så ren som mulig. Ønsker du speil på en eller flere av dørene ordner vi også det.

Litt mer generelt:

Trenger du mer gulvplass er skyvedører det natrulige valget. Hos oss kan du velge mellom 2 eller 3 dører avhengig av lengde og funksjonalitet. Ofte er det bedre med større dører da du åpner en større del av garderoben. Tenk også på hvordan du ønsker at innredningen skal se ut og fungere.

Vi produserer alt selv i vårt møbelsnekker verksted midt i Oslo så du kan være sikker på at du får kvalitet. Vi produserer dine skyvedører etter dine mål slik at de passer perfekt fra gulv til tak og vegg til vegg.