Nå tilbyr vi bambus benkeplate med mer som bordplater, møbelplater og fronter. Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig produkt som er hardere enn eik og får ikke like lett riper. På grunn av måten platene er bygget opp på så får de et særegent og stilig utseende.

Bambus benkeplater passer til så mange typer kjøkken og stilarter. Enten du har hvitt eller svart kjøkken så blir det utrolig stilig med en bambus benkeplate. Det skaper en flott kontrast og du får et kjøkken som er skikkelig i vinden for tiden. Og ikke minst kan du være fornøyd med at det er et naturlig materiale som er bærekraftig og miljøvennlig. I tillegg så har bambus antibakterielle egenskapene og dermed er materialet godt egnet som benkeplate.

Litt mer info om bambus:

Bambus har den fordel at det vokser hurtig, bambus kommer fra bæredyktige plantasjer og bambus er en gress sort, ikke en tresort. Bambus bruker kun fem år på å nå fullvoksent alder. og vil i løpet av sin levetid resirkulere store mengder CO2. Bambus er et utrolig sterkt materiale og det gjør at det krever små mengder av lim til fremstilling av benkeplater, og dette er bra for miljøet og inneklimaet. Bambus benkeplater består av små staver som gir benkeplaten en levende overflate med stor variasjon. Bambus er et eksklusivt materiale for benkeplater og ligger derfor på et prismessing nivå som valnøtt, wenge, iroko og sort eik.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar