Cookies
Vi bruker bruker cookies for å gjøre det lettere for deg å bruke nettstedet vårt. Ved å bruke nettstedet samtykker du til den bruk av cookies som er beskrevet nedenfor.

Hva er cookies?
Cookies er små tekstfiler som blir lagret på din datamaskin/smarttelefon/tablet PC den første gangen du besøker nettstedet vårt, slik at datamaskinen/smarttelefonen/tablet PC-en skal kunne gjenkjennes neste gang du besøker nettstedet.

Det finnes to typer cookies:

  • Sessioncookies som slettes så snart du forlater nettstedet.
  • Permanente cookies lagres på din datamaskin/smarttelefon/tablet PC for en bestemt tidsperiode og kan for eksempel brukes til å gjenkjenne deg neste gang du besøker nettstedet.
  • Cookies utgjør ingen trussel mot din datamaskin/smarttelefon/tablet PC (slik som et virus etc) og cookies vil ikke ha tilgang til filene på din datamaskin.

Bruk av cookies på specsavers.no
På www.mobelplater.no bruker vi cookies for å forbedre tilgangen til innhold og for å gjøre det lettere for deg å bruke nettstedet. Kun Enfold Norway AS og vår tekniske partner UniPro Ltd har tilgang til informasjonen. Cookies vil ikke brukes til å innhente informasjon. Cookies vil ikke brukes til å innhente informasjon. Møbelplater bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Specsavers installerer noen cookies på egenhånd, men vi bruker også cookies fra følgende leverandører:

  • UniPro Ltd (optimaliserer brukeropplevelsen)
  • Google Analytics (lagrer informasjon når du blar gjennom nettstedet vårt)

Hvordan unngå cookies
Dersom du ønsker å unngå cookies fra Specsavers Norge, vil de fleste nettlesere tillate deg å blokkere spesifikke eller samtlige cookies. Dette kan imidlertid hindre deg i å bruke deler av en nettside.

Instruksjoner om hvordan du håndterer dine cookies fra de mest vanlige nettleserne
Chrome
https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&p=cpn_cookies

Safari OS X
http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/5.0/en/9277.html

Safari iOS
http://support.apple.com/kb/HT1677

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/en-GB/windows7/How-to-manage-cookies-in-Internet-Explorer-9

Firefox
http://support.mozilla.org/en-US/kb/Cookies?s=cookies&r=0&e=es&as=s

Android
http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=169022

Blackberry
http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/33213/Turn_off_cookies_in_the_browser_60_1072866_11.jsp

Windows Phone
http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings.aspx

 

Hvordan er retningslinjene for retur dersom jeg har mottatt feil varer?

Dersom varene du har mottatt mot all formodning er feil eller på annen måte ikke tilsvarer din ordre gir vi deg pengene tilbake. Kontakt oss via post@mobelplater.no
Se vår Tilbakebetalingspolicy for nærmere informasjon.

Hvordan annullerer jeg en ordre?

Ordren opprettes i vårt system umiddelbart etter at betalingen er bekreftet. Derfor er det ikke mulig å annullere ordren via websiden. Dersom du vil annullere ordren må du kontakte vår kundetjeneste via e-post til post@mobelplater.no og oppgi ditt ordrenummer. For nærmere informasjon, se våre Alminnelige kjøpsvilkår.

Hva skjer hvis varene er skadet?

Dersom varene kommer frem i skadet stand må du kontakte oss via e-post til post@mobelplater.no og beskrive problemet. Vi gir deg et returnummer og forteller deg hvor du skal sende varene. Vi dekker returkostnader. Når vi mottar den skadede varen gir vi deg pengene tilbake for den/de returnerte varen(e). Se vår Tilbakebetalingspolicy for nærmere informasjon.

Hvordan benytter jeg meg av angreretten?

Dersom du vil returnere mottatte varer må du innen 14 dager fra du mottok varen benytte deg av angreretten. Du kontakte vår kundeservice via e-post til post@mobelplater.no eller på telefon 4000 6485 dersom du er usikker på hvordan du benytter deg av angreretten. (Vi dekker returkostnader.) Se våre Alminnelige kjøpsvilkår for nærmere informasjon.

Personvern:

Vennligst les vår Personvernpolicy nøye da denne angir hvordan og hvorfor vi behandler personopplysninger. Ved å gi oss personopplysninger samtykker du samtidig til behandling og overføring av personopplysninger som angitt i denne Personvernpolicyen.

I henhold til EU-direktiv 95/46/EF om beskyttelse av fysiske personer i forbindelse med behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike opplysninger, er den behandlingsansvarlige Enfold Norway AS

1 – Generelle vilkår

Enfold Norway AS, dets datterselskaper og dets holdingselskap med datterselskaper (”Konsernet”) respekterer personvernet til alle brukere av domenene www.mobelplater.no og www.møbelplater.no (”Nettsiden”) samt alle kundene hos våre forhandlere. Vi tar vårt ansvar i forbindelse med behandling av personopplysninger, svært alvorlig.

Personvernpolicyen gjelder for enhver bruk av Nettsiden og ved all kontakt du har med en Møbelplater forhandler.

2 – Utgivelse av personopplysninger

Personopplysninger vil vanligvis etterspørres hos en forhandler eller ved registrering i tilknytning til en bestemt tjeneste eller konkurranse på nettet. Vi vil også kunne be om dine personopplysninger i de tilfeller hvor du etterspør informasjon fra oss, gir oss kommentarer, eller dersom du rapporterer et problem i tilknytning til Nettsiden. Det vil ikke bli innhentet personopplysninger uten ditt samtykke.

Vi vil kunne samle inn og behandle følgende informasjon om deg:

  • Ditt navn;
  • Fødselsdato;
  • Telefonnummer (herunder mobilnummer);
  • E-post og postadresse;
  • Informasjon om resepter skrevet ut av din lege;
  • Informasjon du gir ved utfylling av skjemaer på Nettsiden;
  • Detaljer om din bruk av Nettsiden
  • Enhver informasjon og/eller bilder du gir til oss når du bruker Specsavers virtuelle prøveteknologi

Personopplysninger vil bli lagret elektronisk eller på papir.

3 – Vår bruk av personopplysninger

– utstedelse av ordre, påmelding til konkurranser, kontakt med Møbelplater og navigering på Nettsiden

Dine personopplysninger vil kun bli benyttet for å behandle din bestilling, deltakelse i en Møbelplater konkurranse, gi deg informasjon om produkter og tjenester som du har bedt oss om eller som vi mener er av interesse for deg (hvor du har samtykket til at vi kontakter deg for slike formål), eller på annen måte som angitt i denne Personvernpolicyen og/eller ved innhenting av opplysningene.

Dersom du ikke registrerer deg som kunde, men ønsker å sende e-post til Møbelplater via Nettsiden [kundeservice – sett inn e-postadresse] oppgir du personopplysninger, herunder e-postadresse, navn og kontaktinformasjon. Dette kan omfatte medisinske opplysninger. Du vil også kunne bli bedt om å avgi personopplysninger (ikke medisinske opplysninger) via Nettsiden ved deltagelse i en Møbelplater konkurranse. Vi vil kun benytte informasjonen til å gi deg en tilbakemelding, gjennomgå tilbakemeldinger, eller til å forbedre Nettsiden. Slik behandling kan omfatte formålet angitt i klausul 5 (i denne Personvernpolicyen).

Dersom du bare navigerer på Nettsiden vil vi ikke samle inn personopplysninger som identifiserer deg, men vi vil samle inn informasjon ved bruk av cookies og/eller trafikkdata som benytter IP-adresser eller andre numeriske identifikatorer som analyserer navigeringen og bruk av Nettsiden.

Innsamlede personopplysninger vil bli oppbevart av Konsernet så lenge slik oppbevaring er nødvendig (eller som definert i gjeldende lov og forskrifter om helsetjenester) for å kunne levere produkter og tjenester (herunder ettersalg) til deg, eventuelt til du ber om at vi sletter opplysningene.

4 – Cookies og trafikkdata

For å kunne måle virkningene av vår Internettmarkedsføring bruker vi piksler eller transparente GIF-filer, for å finne ut hvilke av våre online annonser som leder folk til vår nettside. GIF-filene leveres av tredjeparter som leverer online markedsføringsanalyser til oss. Dette systemet plasserer en cookie på nettleseren din når du går inn på vår nettside via en online-annonse, og gir oss mulighet til å se hvilke annonser som trekker flest folk til Nettsiden, samt hvilke sider som blir besøkt. Informasjonen som innhentes på våre vegne er anonym, inneholder ikke navn eller kontaktdetaljer og identifiserer ikke deg som person. De fleste nettlesere godtar cookies automatisk, men du kan endre innstillingene på netteleseren slik at de avvises. Du kan benytte deg av vår Nettside også uten bruk av cookies. Dersom du ønsker å vite hvordan du hindrer at teknologien som nevnt over benyttes på din nettleser, vennligst gå til www.doubleclick.com/privacy.

5 – Utlevering til tredjeparter

Vi vil ikke, uten ditt forutgående samtykke, utlevere dine personopplysninger til noen utenfor Konsernet, med unntak av følgende:

  • helsemyndigheter involvert i levering av optiske og/eller hørselspleietjenester og som har et legitimt behov for denne informasjonen;
  • representanter eller underleverandører som behandler opplysninger på våre vegne.
  • hvor loven pålegger utlevering (for eksempel til statlige organer, kompetent domstol eller håndhevningsmyndighet med rettslig hjemmel for innsyn).

6 – Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningsloven § 18,1 ledd. De som er registrert i en av Møbelplater systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Møbelplater ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

Du har anledning til å endre eller fjerne dine personopplysninger enten ved logge deg inn på Din Konto (dersom du er registrert online-kunde) eller ved å melde fra til post@mobelplater.no, eller ved å kontakte din lokale Møbelplater forhandler. Du har en lovfestet rett til å spørre oss om vi oppbevarer personopplysninger om deg, og hvis så, en rett til å be om en kopi av disse. Dersom du ønsker å utøve din rett som registrert til å få tilgang til personopplysningene, vennligst ta kontakt med oss og oppgi nødvendig informasjon slik at vi kan identifisere deg og opplysningene du ønsker. Vi vil utlevere den etterspurte informasjon innen 30 dager.

7 – Markedsføringsmateriale

Vi kan benytte dine personopplysninger til å kontakte deg i forbindelse med produkter relatert til helsetjenester, samt tjenester som tilbys av Konsernet. For å sikre av du fortsatt mottar førsteklasses helsetjenester, vil Møbelplater sende deg informasjon som ikke er markedsføring, slik som for eksempel påminnelse om timeavtale og varsel om utløp av gyldighetstiden på resepter.

Du kan når som helst reservere deg mot å motta markedsføringsmateriale fra Konsernet på e-post, ved å fjerne ditt samtykke. Dette kan gjøres ved å logge inn på Din Konto eller varsle [kundeservice [sett inn adresse]] [eller kontakte din lokale Møbelplater forhandler]. Har du akseptert å motta e-post med markedsføringsmateriale, vil du alltid gis en mulighet til å reservere deg mot slik kommunikasjon i fremtiden.

8 – Avkall

Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger, enten de er lagret elektronisk eller på papir. Vi benytter ulike sikkerhetsteknologier og -prosedyrer for å beskytte dine personopplysninger fra uautorisert adgang og bruk. Til tross for at moderne sikkerhetsrutiner er effektive, vil ingen fysiske eller elektroniske sikkerhetssystemer være absolutt sikre. Vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet i tilknytning til vår database, ei heller kan vi garantere at informasjonen du sender oss ikke vil bli fanget opp ved overføringen til oss via internett. Enhver overføring skjer på din egen risiko. Dersom dine personopplysninger skulle bli fanget opp, eller det forekommer en uautorisert inntrengning eller bruk av vår database, ikke være ansvarlig for et eventuelt misbruk av dine personopplysninger, med mindre annet går frem av gjeldende lovgivning.

Vi kan ikke kontrollere innholdet på tredjemanns nettsider eller materiale som er linket til Nettsiden. Vi er ikke ansvarlig for slike, ei heller de rutiner for behandling av personopplysninger de benytter. Vi er heller ikke ansvarlig for tap eller skade som måtte oppstå som følge av din bruk av slike nettsider eller materiale.

9 – Oppdatering av vår Personvernpolicy

Vi kan fra tid til annen og etter eget forgodtbefinnende endre denne Personvernpolicyen. Vi vil i slike tilfeller informere tydelig om dette på vår Nettside. Ved å benytte Nettsiden etter at vi har informert om slike endringer, vedtar og godtar du den endrede Personvernpolicyen.

Kontakt oss

Vennligst send en e-post med spørsmål, bekymringer eller kommentarer du måtte ha i forbindelse med denne Personvernpolicyen og vår behandling av personopplysninger til Konsernets Company Secretary eller send et brev til vårt forretningskontor.

Enfold Norway AS

Lundliveien 12

0584 Oslo

 

Alminnelige kjøpsvilkår

Vi ber deg om å lese nøye igjennom våre alminnelige kjøpsvilkår før du kjøper produkter fra www.mobelplater.no da disse kjøpsvilkårene gjelder for samtlige produkter Møbelplater tilbyr på nettstedet.
Vi vil understreke at du ved å bestille produkter fra www.mobelplater.no aksepterer å være bundet av disse kjøpsvilkårene. Vi anbefaler at du skriver ut våre alminnelige kjøpsvilkår og tar vare på dokumentet for fremtidig behov.

1 – Generelle bestemmelser

1.1
Disse alminnelige kjøpsvilkårene inkludert Møbelplater Retningslinjer for retur gjelder for samtlige ordre som gjøres online på www.mobelplater.no («Nettstedet») eller via våre automatiske abonnementstjenester.

1.2
De varer og tjenester som tilbys på Nettstedet er tilgjengeliggjort av Enfold Norway AS inkludert selskapets datterselskap, tilsluttede holdingselskap og datterselskap av disse.

1.3
Når du legger inn en ordre via Nettstedet blir du bedt om å velge Møbelplater norske nettbutikk og det er denne enheten innenfor Enfold-konsernet som blir din avtalepart for kjøpet. Kontaktopplysninger til den valgte nettbutikken finner du i den e-postbekreftelsen som sendes ut når ordren er mottatt («Ordrebekreftelsen»).

1.4
Dersom du har spørsmål om en ordre eller Nettstedet, vennligst kontakt Enfold Norway AS Kundeservice: e-post: post@mobelplater.no, 4000 6485

2 – Gjennomføring av kjøp

2.1
2.2
Når du har sendt inn ordreskjemaet for ønsket kjøp mottar du en e-postmelding fra Møbelplater der vi bekrefter at vi har mottatt din ordre («Ordrebekreftelse»). Meldingen inneholder blant annet informasjon om ordren og ordrenummer. Du får en ny e-postbekreftelse når betaling for varen er registrert og ordren behandles av Møbelplater («Leveringsbekreftelse»). Kjøpet betraktes som sluttført når Møbelplater har registrert betalingen. Du får ytterligere en e-postmelding når varene sendes («Bekreftelse på at varen er sendt»). Møbelplater er kun forpliktet til å levere produkter som er bekreftet gjennom en Leveringsbekreftelse sendt kunden pr e-post.

2.3
Dersom noen av dine bestilte varer ikke er tilgjengelige eller det oppstår andre problemer med din ordre vil vi ved behandlingen av din ordre informere deg om dette på e-post.

2.4
Dersom noen av dine bestilte varer ikke er tilgjengelige vil Møbelplater kunne tilby deg erstatningsprodukter av tilsvarende kvalitet og pris. Dersom Møbelplater ikke har mulighet til å tilby deg andre varer eller dersom du ikke ønsker et erstatningsprodukt, vil Møbelplater tilbakebetale det innbetalte beløpet innen 10 dager fra vi mottok din ordre. Møbelplater tilbakebetaler beløpet på samme måte som du benyttet ved kjøpet.

2.5
Du kan følge statusen på din ordre under «Min konto» på Nettstedet.

3 –  

3.1

3.2

3.3

3.4

3.5

3.9

3.10

3.11

3.12

4 – Min konto

4.1
Du kan benytte «Min konto»-funksjonen til å kontrollere status på aktuelle ordre og legge til nye ordre uten at du trenger å fylle ut dine kontaktopplysninger mv. hver gang.

4.2
Første gangen du handler på Nettstedet må du fylle ut et online registreringsskjema for å bli registrert som kunde hos oss. Du opplysningene du gir blir tilgjengelige for Specsavers og du kan når som helst oppdatere dem i «Min konto». Specsavers vil ikke benytte de oppgitte personopplysningene i forbindelse med markedsføring eller utlevere disse til tredjepart med mindre du godkjenner dette ved å eksplisitt akseptere våre Retningslinjer for personvern.

4.3
Du er selv ansvarlig for å beskytte og håndtere ditt passord på en ansvarsfull måte og å ta rimelige forholdsregler for å holde det konfidensielt.

5 – Priser

5.1
Prisene på Nettstedet er oppgitt inkludert moms. Eventuell fraktkostand angis på Nettstedet og i ordreskjemaet, slik at du kan se beløpet før du legger inn din ordre. Den prisen som oppgis for et produkt er den som gjelder ved opprettelsen av ordren, med unntak for åpenbare feil. Prisene på Nettstedet kan endres, men endringene vil ikke påvirke ordre som du allerede har fått en Leveringsbekreftelse på av Møbelplater.

6 – Ditt ansvar som kunde

Du forplikter deg til å følge alle bruksanvisninger som følger med produktene du kjøper på Nettstedet, eller din Møbelplater butikk.
Ved å opprette en ordre bekrefter du at:

  • Du har juridisk kompetanse til å inngå en bindende avtale

7 – Levering og kontroll av varer

7.1
Ved å fylle inn ditt ordrenummer kan du følge statusen på din ordre i «Min konto» på Nettstedet.

7.2

7.3
Vårt mål er å sende alle varer som er på lager innen 7 dager fra Ordredato og varer som ikke er på lager innen 10 dager.

7.4
Vi ber deg om å kontrollere varene så snart som mulig etter at du har mottatt dem for å avdekke eventuelle skader, feil eller mangler. Dersom du får problemer med produktet skal du ikke bruke det, men returnere det slik som beskrevet i Møbelplater’ Retningslinjer for retur.

8 – Retningslinjer for personvern

8.1
Møbelplater behandler dine personopplysninger i tråd med våre Retningslinjer for personvern. Vi ber deg lese nøye igjennom disse slik at du forstår hvordan Møbelplater bruker og behandler dine personopplysninger. Du må akseptere vilkårene i våre Retningslinjer for personvern for at vi skal kunne innhente og bruke dine personopplysninger i forbindelse med f eks markedsføring.

9 – Avbestilling

Når Møbelplater har mottatt din ordre kan du ikke avbestille den, men du kan alltid returnere dine kontaktlinser i tråd med våre Retningslinjer for retur.

10 – Retur og angrerett

Du kan angre kjøpet innen 14 dager fra du har mottatt leveransen.

Dersom du vil returnere dine mottatte varer kan du kontakte oss på telefon 48 30 90 41 eller e-post: post@mobelplater.no som vil sende deg en returseddel. Returner din pakke ved å:

  • Sende pakken til Møbelplater kundeservice (adressen finnes på returseddelen)
  • De returnerte linsene må være i vesentlig samme stand som da du mottok dem.

Møbelplater foretar tilbakebetaling av kjøpesummen så snart vi har mottatt din retur og senest etter 14 dager. Se nærmere opplysninger om angreretten i Skjema for opplysninger om angrerett, som er vedlagt din ordre.

11 – Endringer i våre alminnelige kjøpsvilkår

Møbelplater forbeholder seg retten til å gjøre endringer i disse Alminnelige Kjøpsvilkårene som følge av endrede markedsforhold som berører vår virksomhet, tekniske fremskritt, endrede betalingsmåter, endringer i relevant lovgivning samt endringer i våre systemfunksjoner.

Ditt kjøp omfattes av de alminnelige kjøpsvilkårene som var gjeldende på det tidspunktet du opprettet ordren hos oss, med mindre kjøpsvilkårene eller øvrige retningslinjer endres som følge av myndighetsbeslutning eller avgjørelse fra domstol (hvilket fører til at endringene også gjelder for allerede innsendte bestillinger) eller dersom vi underretter deg om endringer i disse kjøpsvilkår eller øvrige retningslinjer før vi sender ordrebekreftelsen til deg (noe som innebærer at vi grunn til å tro at du har godkjent endringene av vilkårene, med mindre du meddeler oss det motsatte innen sju arbeidsdager fra du mottok leveransen).

12 – Lenker

Dersom Nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder og ressurser som tilbys av tredjepart er hensikten med dette å gi deg som kunde ytterligere informasjon. Forekomsten av lenker til et annet nettsted skal ikke tolkes som at vi underforstått eller uttrykkelig anbefaler leverandøren, produkter eller tjenester. Vi har ingen kontroll over innholdet på slike nettsteder eller ressurser og er ikke ansvarlig for slike eller eventuelt tap eller skade som oppstår som følge av at du besøker eller benytter deg av nettstedene eller som følge av at du stoler på disse nettstedenes innhold.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål eller synspunkter knyttet til materiale som er publisert på vårt Nettsted ber vi deg kontakte
Enfold Norway AS

Lundliveien 12

0584 Oslo

13 – Tvist 
Tvist ved tolkningen av eller anvendelsen av denne avtalen skal avgjøres av norsk domstol og etter norsk rett.