Skap fronter

Et stort utvalg av knotter & håndtak er underveis i vår splitter nye nettbutikk. Du kan nå velge mellom mer enn 100 varianter av knotter og håndtak. Vårt utvalg består av både retro og moderne utseende. Vi ønsker at en hver skal finne sin favoritt.

Detaljer som knotter og håndtak er ofte siste del av prosjektet og er viktig for helhets inntrykket. Det er mye å tenke på når du skal velge. Skal det være rette harde kanter eller myke avrundede? Hvor store og lange skal de være? Hvilken farge passer best med skap frontene og resten av rommet? Skal det være metall, porselen eller plast? Dette er bare noen av spørsmålene du må spørre deg selv.

Dette er ingen enkel jobb og mange sliter med å bestemme seg. Ikke rart når det er så mye å velge mellom. Det eneste rådet vi kan gi er å spørre seg selv enkle spørsmål slik at det hjelper med å snevre inn utvalget. Til slutt sitter du forhåpentlig vis kun noen få å velge mellom.

Nå for tiden er det minimalistiske veldig inn og mange velger å ikke ha knotter eller håndtak i hele tatt. I stedet for gå for løsninger som Push/open. Et annet populært alternativ er å ha innfreste grep. Husk at dette ikke går på alle typer materialer.

Klikk her for å se våre knotter & håndtak.

Følg med jevnlig fordi vi legger stadig til nye typer.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar