Etter drøye 6 måneders drift så har vi kommet opp i et slikt antall forsendelser at vi nå sløyfer dyre frakt kostnader. Nå koster frakt kun kr. 95.- Med dette så blir vårt allerede stor utvalg av plater enda rimeligere og mer tilgjengelig for alle. Om du kjøper 1 plate eller 100, 1 hengsel eller 50 så er prisen 95.-

Fremover vil du fortsette å se store forandringer hos oss. Vi utvikler nettsiden så den skal bli mer brukervennlig, legger til flere produkter, så du kan nær sagt kjøpe alt du trenger for å bygge møbler og innredninger. I tillegg så kommer vi til å fortsette å utvikle møbler som du kan bestille på spesialmål. Alt så du kan bygge møbler som er tilpasset deg.

Har du ikke kunnskapen til å bygge møbler selv. Hvorfor ikke få tak i en handyman som bygge for deg. Han kan bestille alt han trenger her, ferdig kappet og klart til å sette sammen. På den måten så blir en hver snekker og handyman en møbelsnekker. Vi er her for deg, så send oss en forespørsel.

Oppdatering, 22.01.2019.

På grunn av endringer hos vår frakt partnere så er vi nødt til å legge til pakking og emballasje slik at noen produkter får en økt fraktpris.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar